• Hem
  • Medarbetarundersökning
Medarbetarundersökning

Lättarbetat system för medarbetar-undersökning

Hur mår medarbetarna? Med SafetyNets medarbetarundersökningsmodul får du ett smidigt verktyg för att ta reda på det. Med hjälp av modulen kan såväl små som stora organisationer arbeta effektivt med medarbetarundersökningar, för hela organisationen eller för utvalda organisatoriska enheter.

Medarbetarundersökningarna utformar du själv efter egna önskemål, direkt och enkelt i verktyget. Allt sker på digital basis och du arbetar i en portal där du kan formulera frågor och svar samt gruppera dessa hur du vill i frågeformuläret. När medarbetarundersökningen är klar är det enkelt att utforma analysen helt och hållet enligt egna önskemål. 

Processer SafetyNet

Färger, logo, svarsalternativ, valideringsfrågor och kommentarfält kan inkluderas eller uteslutas. Detta är ett utmärkt verktyg för att känna av hur medarbetarna mår. Du kan med fördel även använda modulen för distribution av kund- och leverantörsenkäter.  

Ett urval av våra kunder:
Carlsberg logo
MSB logo
UR logo
MP logo
PSS logo
Boverket logo
Cintec_logo_sv_190
Carlsberg logo
MSB logo
UR logo
MP logo
PSS logo
Boverket logo
BTM logo
Installera logo
Hallstroms logo
ATA logo
SAM logo
Harno logo
Perfect PRint logo

SafetyNets medarbetarundersökningsmodul används på flera håll i Skandinavien. I Danmark använder vart fjärde företag just den här modulen för att mäta stämningen bland anställda. 

KvalitetMiljo SafetyNet-app

Fördelar med Medarbetarundersökning i SafetyNet:

Är du intresserad av en presentation?