Partners

EG A/S

 

Lautrupvang 24
DK-2750 Ballerup

Telefon: +45 70 13 22 11
Kontaktperson: Claus Holst Sörensen
E-post: chlos@eg.dk

Vi hjälper dig hjälpa andra!

EG bygger dynamiska, affärsinriktade och digitala system för systematiskt arbetsmiljöarbete och ledning som är smidiga att arbeta med och som driver medarbetarengagemang.

SafetyNet består av flera kombinerbara moduler vilket gör att ni får ett system som är anpassat efter era behov.

Genom att använda SafetyNet får alla medarbetare möjlighet att vara med och bidra, via app i mobiltelefon, surfplatta eller via web-applikationen. Fördelen med att rapporteringen blir digital och enkel att hantera är att fler i företaget engagerar sig och kan bidra till att förbättra verksamhetens affärsprocesser och rutiner.

Med SafetyNet får ni även en klar och tydlig struktur på ditt företags processer och utifrån överskådliga rapporter och statistik kan ni enkelt identifiera vilka insatsområden som behöver prioriteras och var handlingsplaner behöver upprättas.

2C8

 

Ringvägen 100
118 60 Stockholm

Kontaktperson: Tobias Nyberg

Visualisera, utveckla och effektivisera din verksamhet.

2c8 Apps är ett enkelt visualiseringsverktyg för kartläggning av verksamhetens olika perspektiv.

När du kartlägger din verksamhet så ökar du förståelsen för dess komplexa verklighet. Genom kartläggning kan du tydligt se dina processer och därmed få svar på frågor kring vad som ska utföras, hur det ska utföras och vem det ska utföras av. Du får också svar på frågor kring vilka resurser som krävs för ändamålet samt vilka problem, risker eller möjligheter som finns. Processer har en tydlig koppling till organisationen genom roller och befattningar. Anställda kan enkelt få en överblick kring deras ansvar, ta del av arbetsbeskrivningar och därmed få en tydlig bild av deras ansvarsområden.

2c8 Apps hjälper dig att ständigt förbättra och innovera din verksamhet.

ÅFA – REDOVISNING, DRIVMEDEL, FINANSIERING

 

Fagerstagatan 6
163 53 Spånga

Telefon: 08-687 44 00

ÅFA Redovisning erbjuder alltid en egen kontaktperson som du diskuterar fram de bästa lösningarna med utifrån dig och ditt företags behov. Våra konsulter står väl rustade att lämna värdefull rådgivning till ägarledda fåmansbolag och enskilda firmor. Boka tid för ett kostnadsfritt möte hos oss i Spånga.

ÅFA Drivmedel förmedlar drygt 60 miljoner liter diesel varje år, det ska du självklart dra nytta av. Skaffa ÅFA-kortet du med. Vi levererar även till egen tank.

ÅFA Finans – Ska du t.ex. köpa nytt eller begagnat fordon kan vi hjälpa dig som ÅFA-kund med finansieringen.