Partnerskap Frontavenue + 2C8

Montage Forsakring

Axintor är stolt samarbetspartner med 2C8, världens mest användarvänliga modelleringsverktyg, och nu har även vår danska partner Frontavenue skrivit partneravtal för den danska marknaden.

FRONTAVENUE A/S och 2c8 ingår samarbete! FrontAvenue är ett danskt företag som utvecklar och säljer en molnbaserad kvalitets- och arbetsmiljöportal till kunder inom danska offentliga verksamheter och olika industrier. FrontAvenue’s lösning heter SafetyNet och är utvecklad för att underlätta arbetsflöden som är förknippade med arbetsmiljöhantering, kvalitet/revision, försäkringsadministration, HR och kursadministration.

Nu har 2c8 och FrontAvenue ingått ett samarbetsavtal, vilket innebär att FrontAvenue blir en viktig kanal för 2c8 Apps på den danska marknaden. Vi på 2c8 tror att detta samarbete kommer vara mycket givande, då kombinationen av verktygen ger ett kraftfullt, visuellt och flerdimensionellt slutresultat för kunderna.

Vi är spända på att se hur detta samarbete kommer utvecklas och hoppas att fler får upp ögonen för ett mer hanterbart och processorienterat arbetssätt i danska organisationer.

SafetyNet säljs även i Sverige genom vår gemensamma partner Axintor AB

Senaste Nyheter