• Hem
  • FR2000
  • Business Vision har certifierat sig enligt FR2000

Business Vision har certifierat sig enligt FR2000

Vi gratulerar Business Vision till deras certifiering enligt FR2000. Business Vision vill bidra till att fler företag blir datadrivna. Med mod erbjuder vi moderna och smarta helhetslösningar så att våra kunder kan ta upplysta beslut i en komplex vardag. Vi verkar som en trovärdig partner till beslutsfattare i stora och små organisationer.

Vi möter alltid våra kunders utmaningar med hjärta! – Med Business Vision är det enkelt att ta beslut. Vi har varit verksamma inom Business Intelligence och Data Warehouse sedan vår start 1999. Vi eftersträvar positionen som våra kunders partner inom Business Intelligence och vårt mål är att i nära samarbete med våra kunder skapa lösningar som gör skillnad och genererar värde.

Vi på Axintor är tacksamma att vi fick förtroendet att hjälpa dem att bygga upp sitt ledningssystem över kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Vill du också certifiera ditt företag enligt FR2000? Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Läs också mer om våra konsulttjänster på vår hemsida. #FR2000#Ledningssystem

Senaste Nyheter