• Hem
  • FR2000
  • JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB har certifierat sig enligt FR2000.

JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB har certifierat sig enligt FR2000.

Montage Forsakring

Vi gratulerar JSM Johanssons Svets och Mekaniska AB till deras certifiering enligt FR2000. JSM klarade revisionen helt utan avvikelser vilket betyder att de har gjort ett bra jobb med att kartlägga och dokumentera sina processer. Vi på Axintor är tacksamma att vi fick förtroendet att hjälpa dem att bygga upp sitt ledningssystem över kvalité, miljö och arbetsmiljö i form av en digital manual helt integrerad i SafetyNet.

Vi på Axintor bygger tillsammans med kunden dynamiska, affärsinriktade och digitala ledningssystem. Vi bidrar med vår kunskap kring FR2000 och skapar tillsammans med kund en digital plattform, i SafetyNet eller i Microsoft SharePoint/Teams, som effektiviserar företagets processer. Vi hjälper också våra kunder med att löpande under året stötta och hjälpa till med att upprätthålla det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Att vara FR2000 certifierad signalerar ordning och reda till era kunder. Det skapar en plattform för ökad tillväxt och lönsamhet. Det säger även att ni har strukturerade processer kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö samt kan svara upp mot de krav era kunder ställer.

Vill du också certifiera ditt företag enligt FR2000? Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Läs också mer om våra konsulttjänster här.

Senaste Nyheter